για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας καλέστε τώρα

2810 223433

Οι συμβουλές της Bio-City για Προϊόντα & Επιχειρήσεις

Οι συμβουλές της Bio-City για Προϊόντα & Επιχειρήσεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ

Είναι αρκετά σύνηθες οι καταναλωτές να αγοράζουν μόνοι τους προιόντα από διάφορα μαγαζιά (με γεωργικά είδη ή σούπερ μάρκετ) για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα με κάποιο ανεπιθύμητο παράσιτο στο σπίτι ή την επιχείρησή τους. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε περιπτώσεις που η προσβολή είναι μικρής έκτασης γιατί μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η εφαρμογή μπορεί να αποτύχει, γιατί δεν έχει βρεθεί η εστία του προβλήματος και γιατί δεν έχουν επιλεχθεί τα κατάλληλα προιόντα. Αυτό έχει σαν συνέπεια το κόστος να ανεβαίνει αισθητά (πολλαπλές λάθος εφαρμογές, πρόσθετο κόστος αν προσληφθεί μια εταιρεία απολυμάνσεων κλπ), να γίνεται υπερβολικά άσκοπη χρήση φαρμάκων (επικινδυνότητα για την υγεία).

Ας δούμε μερικές συμβουλές λοιπόν πώς να επιλέγουμε σωστά κάποια προιόντα.

 1. Σωστός προσδιορισμός του είδους του παρασίτου. Αυτό γίνεται για να επιλέγουμε στοχευμέναπροιόντα με εξειδίκευση στο παράσιτο που μας απασχολεί.
 2. Προσδιορισμός του μεγέθους της προσβολής. Αν υπάρχει μεγάλη προσβολή επιλέγουμε προιόντα που μπορούν να τις καλύψουν.
 3. Προσοχή με προιόντα που υπόσχονται ότι δουλεύουν παντού και πάντα. Κάθε περιοχή έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Επίσης κάθε είδος παρασίτου θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάποια προιόντα εξειδικεύονται σε κάποια παράσιτα.
 4. Ελέγξτε τι είδους χημικές ουσίες υπάρχουν σε ένα σκεύασμα. Έτσι βλέπουμε αν είναι ασφαλές για παιδία, ζώα και γενικά τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Ειδικά αν μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.
 5. Γνωρίστε πως λειτουργεί συγκεκριμένα ένα προιόν. Με άλλα λόγια μάθετε την επιστήμη πίσω από ένα προιόν. Για παράδειγμα δείτε πως δρα η δραστική ουσία για να σκοτώσει ή να απωθήσει το παράσιτο. Επιλέξτε ένα προιόν που να αποδεικνύεται επιστημονικά αποτελεσματικό.
 6. Να ξέρετε ότι ένα προιόν που δουλεύει με υπερήχους δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματικό. Για παράδειγμα δεν δουλεύει μέσω τοίχων ή πορτών. Επίσης μια συσκευή δεν γίνεται να τα διώχνει όλα με ένα είδος υπέρηχου. Ακόμη παρατηρείται ανθεκτικότητα μετά από μακρόχρονη χρήση.
 7. Συμβουλευτείτε ένα επαγγελματία

Η εμπειρία και η σωστή επιστημονική κατάρτιση ενός επαγγελματία αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ………!!!!!!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ

Ορισμένες φορές το να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα εντομολογικό μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνει ένας ερασιτέχνης. Το να προσλάβουμε όμως μια εταιρεία απεντομώσεων δεν είναι εύκολη υπόθεση και πρέπει να σκεφτούμε κάποιες σημαντικές παραμέτρους.

 1. Πόσο χρονικό διάστημα είναι μια εταιρεία στην αγορά ???? Η εμπειρία και η γνώση είναι το κλειδί. Πρέπει το είδος και το μέγεθος του προβλήματος να ανιχνεύεται αμέσως και να αντιμετωπίζεται στην βάση του.
 2. Πάρτε μαρτυρίες. Δείτε τι λένε άλλοι καταναλωτές που έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την εταιρεία. Πάρτε αρκετές γνώμες και όχι μόνο μία. Θα ανακαλύψετε πότε μια εταιρεία σας αντιμετωπίζει επαγγελματικά, με την συμπεριφορά και τον εξοπλισμό της και πότε όχι.
 3. Δείτε τι παροχές προσφέρει μια εταιρεία. Δεν είναι μόνο η εμπειρία, η γνώση και η φήμη σημαντικοί παράγοντες επιλογής. Το κόστος καθορίζει επίσης την απόφασή σας.
 4. Δείτε τι είδος παρασίτου μπορούν να διαχειριστούν. Ορισμένες εταιρείες ειδικεύονται σε συγκεκριμένα παράσιτα και σε άλλους τύπους δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί.
 5. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι νόμιμη και με όλες τις άδειες που χρειάζεται για να λειτουργήσει.
 6. Δείτε τι εγγυήσεις προσφέρει η εταιρεία. Τι γίνεται σε περίπτωση που αποτύχει η εφαρμογή ή ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα; Πώς το αντιμετωπίζει η εταιρεία;
 7. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Συνεργαστείτε με την εταιρεία που νιώθετε περισσότερο άνετα και οικεία.